keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Hullariostoksia

Niinhän siinä kävi, että Hulluilta Päiviltä tuli taas hieman osteltua. Verkkokauppaa tulikin selattua ahkerasti jo etukäteen ja muistilistankin tein valmiiksi, jotta keskiviikkoaamun ostokset sujuisivat vikkelästi töissä heti aamukahdeksalta.

Sattui nimittäin niin, että kolme jo pidempään himoitsemaani tyynyä oli hyvässä tarjouksessa hullareilla ja vierashuoneen uudehko sohvani kaipasi juuri näitä tyynyjä koristuksekseen. Ne oli siis ihan pakko saada!

Missonin tyyny ja Hayn vaaleanpunainen Dot-tyyny pääsivät tilaukseen siis heti aamulla. Illan iltatärpeistä mukaan lähti Artekin Zepra-tyynynpäällinen. Heräteostoksena ostin myös Artekin Zeprapäällysteisen klassikkojakkaran. Asunnossani on nimittäin ollut jakkaranmenevä aukko, joten se sai nyt sopivaa täytettä tästä ihanasta jakkarasta!


Tilaukset tulivat supernopeasti. Lauantaina sain jo ensimmäisen lähetyksen ja maanantaina tuli toinenkin erä postiin. Tänään kävin sitten postissa noutamassa ihanat ostokseni ja en voi olla kuin tyytyväinen! Nappiostokset! Nyt harmittelen ainoastaan sitä, miksen ostanut vielä paria lisätyynyä...




Myös Hayn Hee Lounge -tuoli oli harkinnassa. Pohdiskelin tuolin ostoa melkein koko viikon ja käväisin jopa tuolia katsomassa livenäkin, mutta en kuitenkaan ollut aivan varma, sopiiko se kotini sisustukseen. Sunnuntaina klo 12, kun tuoli tuli myyntiin, kävin vielä verkkokaupassa sitä ihastelemassa, mutten kuitenkaan klikkaillut sitä ostoskoriini. Reilun tunnin päästä kävin vielä jostain syystä katsomassa, josko tuolia olisi vielä jäljellä, mutta loppuunhan se oli silloin jo myyty. Joten ehkäpä oli tarkoitettu, ettei minun sitä kuulunutkaan itselleni hankkia.


 
 
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti