sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Rentoa viikonloppua

Rentoon viikonloppuun kuuluu ehdottomasti kiireettömyys ja ohjelmattomuus. Saa vain olla ja tehdä, mitä haluaa. Ei mitään paineita mistään suorittamattomista tehtävistä tai esimerkiksi kotitöistä. Ihanaa puuhastelua juuri niin kuin itse haluaa. Tai puuhastelemattomuutta. Ehdoton ei minkäänlaisille aikatauluille.

Omaan rentoon viikonloppuuni kuuluu tärkeänä osana löhöily. Ja löhöily. Kirjan lukeminen, digiboksille tallennettujen ohjelmien katsominen, haaveilu, piirtäminen... Minulle tärkeää on myös rentoiluviikonloppuna urheilu. Parhaaseen vapaapäivään kuuluukin liikuntaa mieluusti jopa kahteen otteeseen, mutta kuitenkin ilman stressiä. Lisäksi sopivissa määrin herkullista ruokaa ja herkuttelua.

En tiedä, onko kevät pehmentänyt aivoni, vai mikä sai aikaan tämän siivouspuuskan rentoillessani. Jo lauantaina sormeni syyhysivät kevätsiivouksen pariin ja niin olenkin urheilun ja löhöilyn lisäksi siivonnut keittiön lattiasta kattoon ja järjestellyt vaatekaapit jälleen uuteen uskoon. Siivouskin voi siis olla rentoa!

Nyt asunto puunattuna ja kevätmoodiin aseteltuna, ja mieli keveänä ja stressittömänä on ihana viettää vielä rentoiluviikonlopun ilta sohvalla loikoillen hyvän kirjan ja raakasuklaan parissa. Hyvää sunnuntai-iltaa ja alkavaa uutta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti